Oletko perheesi kehuttu keittiömestari vai se ainainen
tiskari? Testaa keittiötaitosi ja tietosi hyvän paistinpannun
ominaisuuksista.

Tästä pelaamaan!

Ammattilaislaatua
kotikeittiöösi

Heirol Steelsafe pannu on paras valinta kuumaan ja kovaan paistamiseen. Teräksisen kennorakenteen suojaama tarttumaton ja timantinkova Eclipse-paistopinta on täydellinen lihan, kanan ja kalan paistamiseen sekä öljyssä paistamiseen. Sokeripitoisissa marinadeissa olevien tuotteiden paistamiseen ja maitopohjaisten kastikkeiden valmistusta varten suosittelemme kuitenkin Heirol Steelsafen rinnalle keittiösi toiseksi
pannuksi Heirol Cerasafe+
-pannua.

Seuraava tehtävä

Tehtävä 2

Heirol Steelsafella on kaikki hyvän paistinpannun ominaisuudet. Se on kestävä, tarttumaton ja sopii kaikille liesityypeille, myös uuniin ja liekitykseen. Paksu monikerrosrakenne varaa hyvin lämpöä ja takaa tasaisen lämmönjakautumisen.
Sen ansiosta paistotulos on
aina täydellinen ja ruoanlaitto
energiataloudellista, koska
paistamisessa voidaan käyttää
lieden alempia lämpötiloja.

Seuraava tehtävä

Pihvin paistamisessa on tärkeää odottaa, että paistinpannu ehtii kuumentua kunnolla. Kuumallekaan pannulle ei silti kannata laittaa liian monta pihviä kerralla. Jos pannu on liian täynnä, se jäähtyy, pihvin nesteet valuvat ulos ja paistopinta jää harmaaksi. Vaikka Steelsafe-pannu varaa lämpöä erittäin hyvin, suositeltava täyttöaste on maksimissaan 2/3 pannusta.

Seuraava tehtävä

Tehtävä 4

Kuten videolta huomasit, Steelsafe-pannu on äärimmäisen kestävä. Teräksisen kennorakenteen ansiosta paistopinta ei naarmuunnu ja kestää myös metallisia

keittiövälineitä. Kahden vuoden täystakuu varmistaa, että kuumaan ja kovaan paistamiseen suunniteltu Steelsafe-pannu palvelee sinua pitkään, kun käytät pannuasi käyttöohjeiden mukaan.

Seuraava tehtävä

test

Steelsafe-pannusi palvelee sinua pitkään, kun hoidat sitä ohjeiden mukaisesti. Paistopinnan suojaamiseksi suosittelemme käsinpesua, sillä voimakkaat tiivistetyt konepesuaineet voivat käytössä vaurioittaa pinnoitetta. Tarttumaton pinnoitekin kestää pidempään, jos sivelet paistopinnan ruokaöljyllä 3-4 kertaa vuodessa sekä ensimmäisen pesun jälkeen.

Näytä tulos